Stand Alone

PALOMAT® ½ Pallets

Pallemagasinet PALOMAT® ½ Pallets stabler og nedstabler tomme ½-paller fuldautomatisk.

Du skal vælge PALOMAT® ½ Pallets , hvis du både skal stable og nedstable én palle ad gangen. PALOMAT® ½ Pallets fåes i to varianter, en 100% eldrevet og en luft + el version.

Eldrevet
Plug´n´Play

Luft- og eldrevet

Håndterer

1 palle ad gangen

Løfteevne
15 paller/500kg

Sådan fungerer PALOMAT® ½ Pallets

Pallemagasinet PALOMAT® ½ Pallets stabler og nedstabler tomme ½-paller fuldautomatisk. Du indsætter eller fjerner pallerne ved hjælp af en løftevogn, el-løfter eller truck. Al pallehåndtering foregår i gulvniveau. Pallemagasinet ser pallerne via fotofølere, hvorefter den fuldautomatisk stabler eller nedstabler de tomme ½-paller én efter én på gulvet.

 

 • Ved valg af nedstabling indsætter du en stak med max. 15 stk. ½-paller, hvorefter pallerne enkeltvis fuldautomatisk nedstables
 • Ved valg af stabling indsætter du ½-pallerne enkeltvis, hvorefter pallerne fuldautomatisk stables til max. 15 paller. Hele stakken kan derefter fjernes
 • Palomat@ 5 arbejder fuldautomatisk. Den betjenes KUN manuelt ved hjælp af et touchpanel, når der skal skiftes mellem stabling og nedstabling eller om vendt
 • PALOMAT® ½ Pallets tilbydes både som Greenline (eldrevet) og Flexomatic (luft- + eldrevet) version

 

Pallemagasinet PALOMAT® ½ Pallets kan håndtere alle 4-vejs paller i træ, plast og metal, som varierer i både længde, bredde og højde. Vi kan ændre pallemagasinet, så det passer til lige netop din palle.

 

Kontakt os i dag


Specifikationer

 •  

  PALOMAT® ½ Pallets 15 paller   
  (Luft + el Flexomatic version)  
  Kapacitet 500 kg
  Trykluft 6-7 bar
  Luftforbrug 36 liter pr. cyklus
  Energi 100-240 VAC / 50-60 Hz
  Forbrug standby 16 W
  Forbrug under drift 20 W
  Støjniveau 70db(A)
  Max forsikring 16A D01
  Styring Siemens S7-1200
     
     
  PALOMAT® ½ Pallets 15 paller  
  (Eldrevet Greenline version)  
  Kapacitet 500 kg
  Energi 220-240VAC / 50 Hz
  Forbrug standby 23 W
  Forbrug under drift 550 W (ved max belastning på 500 kg)
  Støjniveau 70 dB(A)
  Max forsikring 16A D01
  Styring Siemens S7-1200

   

   

  Da PALOMATen er udstyret med diverse følere, ledninger og slanger, må rengøringen kun foretages med et svagt basisk rengøringsmiddel. PALOMATen må ikke spules, men tørres over med en opvreden klud.

 • PALOMAT® ½ Pallets  til 15 ½-paller

   

  Varenr. Pallestørrelse Løfteevne Antal paller
  150050* 600x800x144 500 kg 15 ½ paller
  152050** 600x800x144 500 kg 15 ½ paller

   

  * Flexomatic version: Luft - + eldrevet
  ** Greenline version: Eldrevet

   

  OBS: Overbygning med luge til 15 paller på PALOMAT® ½ Pallets er påkrævet.

   

Mulige tilvalg til din PALOMAT® ½ Pallets

Truckværn (H:300 x B:310)

Truckværnet er udarbejdet i 10 mm stål og kan tilbydes som ekstra beskyttelse af frontsensorerne. Truckværnet er to separate dele, som monteres i gulvet foran PALOMATen. Løsningen benyttes specielt hos virksomheder, som håndterer pallerne vha. truck.

Truckværn (H:1.000 x B:250)
Truckværnet er udarbejdet i 10 mm stål og kan tilbydes som ekstra beskyttelse af frontsensorerne.

Truckværnet er to separate dele, som monteres i gulvet foran PALOMATen. Løsningen benyttes specielt hos virksomheder, som håndterer pallerne vha. truck.

Truckværn (H:300 x B:250)

Truckværnet er udarbejdet i 10 mm stål og kan tilbydes som ekstra beskyttelse af frontsensorerne.

Truckværnet er to separate dele, som monteres i gulvet foran PALOMATen. Løsningen benyttes specielt hos virksomheder, som håndterer pallerne vha. truck.

Max-Melder

Skal PALOMATen stoppe ved eks. 15 paller, kan der monteres en max-melder på overbygningen eller på en stang. Når max-melderen indikerer det angivne antal paller, sættes stakken automatisk på gulvet. Stakken er nu klar til afhentning med eks. en løftevogn. Funktionen kan også udføres manuelt vha. touch-panelet.

Lystårn inkl. max-melder

Et lystårn med en trefarvet LED lys, der hjælper brugeren med at betjene maskinen. Lystårnet er med Sick-sensorer, der registrerer, når pallestakken er fuld eller tom. Hvis Palomaten skal stoppe, f.eks. ved 15 paller, kan lystårnet med max-melder monteres i overbygningen eller på en stang. Når max-melder aktiveres, f.eks. ved 15 paller, lyser lampen blåt, og stakken bliver automatisk sat ned på gulvet.

Stopbloks

Stopbloks er den ideelle løsning, når PALOMATen skal håndtere paller, hvor mederne i bunden går på tværs af løftevognen. Når løftevognen trækkes ud af PALOMATen, holder de to stopbloks pallen på plads, så pallen bliver i magasinet. Stopbloks monteres i fronten af PALOMATen - én i hver side ved siden af frontsensorerne.

Forsyningsadskiller

Med forsyningsadskilleren er det muligt at afbryde strømtilførslen direkte på maskinen. Det er samtidigt muligt at aflåse forsyningsadskilleren under serviceringen. Det er en fordel og en ekstra sikkerhed, når PALOMATen skal serviceres. Forsyningsadskilleren er placeret under strømtilførslen.

Afspærringsventil - ”Shut Of Valve”
Med afspærringsventilen er det muligt at afbryde lufttilførslen direkte på maskinen. Det er også muligt at aflåse afspærringsventilen under serviceringen. Det er en fordel og en ekstra sikkerhed, når PALOMATen skal serviceres. Afspærringsventilen monteres direkte på filterregulatoren.

Greenline Servicekuffert

Med vores servicekufferter, som indeholder de gængse reservedele + det nødvendige værktøj til PALOMAT® Greenline, har du altid de vigtigste reservedele samlet.

Forberedt for information via SMS/E-mail

Den ansvarlige for PALOMATen kan modtage e-mail eller SMS, når magasinet f.eks. er tomt eller ved fejl på PALOMATen. Interfacet opsættes med et mobildata simkort (leveres af kunden) eller et patchkabel, som tilsluttes virksomhedens netværk.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål, samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for optimering 

af dit palleflow. 

 

Skriv til os eller ring på +45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.