Effektiv pallehåndtering siden 1992

Det første PALOMAT® pallemagasin blev udviklet i 1992, da én af virksomhedens ejere selv led af rygproblemer. Det skabte behovet for en maskine, som kunne håndtere paller i gulvhøjde. Medarbejderne kunne på den måde undgå de tunge løft og den manuelle pallehåndtering. Siden er der blevet udviklet en række grundmodeller med henblik på at effektivisere og forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladser i hele verden.


Altid på forkant

Over 30 års erfaring

Vi stiller store krav til vores pallemagasiner

Værdier i højsædet

Vores mission

PALOMAT® ønsker at levere driftsikre standard- og individuelle pallemagasiner til håndtering af tomme paller - dette gennem originalitet, kvalitet, innovation og know-how.

Formålet er, at forbedre arbejdsmiljøet for den enkelte medarbejder, opnå forbedret pallehåndtering, undgå de tunge løft og forbedre work flowet og derved skabe overskud på bundlinje hos den enkelte virksomhed.  

Vores vision

PALOMAT® ønsker, at være den fortrukne og mest kompetente leverandør med det stærkeste brand indenfor pallemagasiner world wide.

Dette gennem et stærkt og struktureret forhandlernet.

PALOMAT® er en selvstændig virksomhed i BILA A/S.

Vi har et tæt samarbejde med alle vores forhandlere, som findes i de fleste europæiske lande, Kina, Indien, Australien og USA.

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål, samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for optimering 

af dit palleflow. 

 

Skriv til os eller ring på +45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.