Stand Alone

PALOMAT® Double Up

PALOMAT® Double Up tilbyder fuldautomatisk stabling og nedstabling samt er udelukkende eldrevet.

Du skal vælge PALOMAT® Double Up, hvis du både skal stable og nedstable 1+1 palle ad gangen i forlængelse af hinanden, og kun ønsker el som drivkraft.

Eldrevet
Plug´n`Play

Håndterer

1 x 1 paller ad gangen

Løfteevne
2 x 15 paller/ 2 x 500kg

Telefonisk support

24/7-365

Sådan fungerer PALOMAT® Double Up

Pallemagasinet PALOMAT® Double Up stabler og nedstabler 1+1 tomme paller automatisk i forlængelse af hinanden. Du indsætter eller fjerner pallerne ved hjælp af en løftevogn eller truck. Al pallehåndtering foregår i gulvhøjde. PALOMAT® Double Up ser pallerne via fotofølere, hvorefter pallerne automatisk stables eller nedstables 1+1 palle i forlængelse af hinanden.

 

 • Fungerer udelukkende vha. el 230V og kan derfor placeres overalt - bare der er en 230V stikkontakt i nærheden
 • Ved nedstabling indsættes to stakke med max. 15 paller i hver stak i PALOMATen. Pallerne nedstables automatisk 1+1 palle i forlængelse af hinanden.
 • Ved stabling indsættes to stakke med max. 15 paller i hver stak i PALOMATen. Pallerne nedstables automatisk 1+1 palle i forlængelse af hinanden.
 • Palomat@ Double Up arbejder fuldautomatisk. Den betjenes KUN manuelt ved hjælp af et touchpanel, når der skal skiftes mellem stabling og nedstabling

 

Vær opmærksom på, at pallemagasinet PALOMAT® Double Up kun håndterer 1+1 palle i forlængelse af hinanden - ikke enkeltvise paller. Det gør sig gældende ved både stabling og nedstabling.

 

Kontakt os i dag


Specifikationer

 •  

  Kapacitet 2 x 500 kg
  Energy 220-240VAC / 50 Hz
  Forbrug standby 23 W
  Forbrug under drift 1000 W (ved max belastning på 500kg)
  Støjniveau 70db(A)
  Max forsikring 16A D01
  Styring Siemens S7-1200

   

   

  Da PALOMATen er udstyret med diverse følere, ledninger og slanger, må rengøringen kun foretages med et svagt basisk rengøringsmiddel. PALOMATen må ikke spules, men tørres over med en opvreden klud.

 • PALOMAT® Double Up til 2 x 15 paller

   

  Varenr. Pallestørrelse Løfteevne Antal paller
  152501 2x1200x800x144 2x500 kg 2x15 paller

   

  OBS: Overbygning til 2x15 paller på PALOMAT® Double Up er påkrævet.

Mulige tilvalg til din PALOMAT® Double Up

Stopbloks

Stopbloks er den ideelle løsning, når PALOMATen skal håndtere paller, hvor mederne i bunden går på tværs af løftevognen. Når løftevognen trækkes ud af PALOMATen, holder de to stopbloks pallen på plads, så pallen bliver i magasinet. Stopbloks monteres i fronten af PALOMATen - én i hver side ved siden af frontsensorerne.

Forsyningsadskiller

Med forsyningsadskilleren er det muligt at afbryde strømtilførslen direkte på maskinen. Det er samtidigt muligt at aflåse forsyningsadskilleren under serviceringen. Det er en fordel og en ekstra sikkerhed, når PALOMATen skal serviceres. Forsyningsadskilleren er placeret under strømtilførslen.

Greenline Servicekuffert

Med vores servicekufferter, som indeholder de gængse reservedele + det nødvendige værktøj til PALOMAT® Greenline, har du altid de vigtigste reservedele samlet.

Forberedt for information via SMS/E-mail

Den ansvarlige for PALOMATen kan modtage e-mail eller SMS, når magasinet f.eks. er tomt eller ved fejl på PALOMATen. Interfacet opsættes med et mobildata simkort (leveres af kunden) eller et patchkabel, som tilsluttes virksomhedens netværk.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål, samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for optimering 

af dit palleflow. 

 

Skriv til os eller ring på +45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.