Stand Alone

PALOMAT® Coldstore

PALOMAT® Coldstore tilbyder fuldautomatisk stabling og nedstabling i frostmiljøer ned til -25°C, samtidig er den udelukkende eldrevet.

Du skal vælge PALOMAT® Coldstore, hvis du både skal stable og nedstable én palle ad gangen i frostmiljøer, og kun ønsker el som drivkraft.

Eldrevet
Plug´n´Play

Håndterer

1 palle ad gangen

Løfteevne
15 paller/500kg

Frostsikker 

Ned til -25 grader

Sådan fungerer PALOMAT® Coldstore

Pallemagasinet PALOMAT® Coldstore stabler og nedstabler tomme paller automatisk. Brugeren indsætter eller fjerner pallerne ved hjælp af en løftevogn eller truck. Al pallehåndtering foregår i gulvhøjde. Pallemagasinet PALOMAT® Coldstore ser pallerne via fotofølere, hvorefter de automatisk stables eller nedstables én efter én.

 

 • Kan arbejde i frostmiljøer ned til -25 grader.
 • Fungerer udelukkende vha. el 230V og kan derfor placeres overalt - bare der er en 230V stikkontakt i nærheden
 • Ved valg af nedstabling indsættes en stak med max. 15 paller i PALOMATen, hvorefter pallerne enkeltvis automatisk nedstables.
 • Ved valg af stabling indsættes pallerne enkeltvis, hvorefter pallerne automatisk stables til max.15 paller. Hele stakken kan derefter fjernes.
 • Palomat@ Coldstore arbejder fuldautomatisk. Den betjenes KUN manuelt ved hjælp af et touchpanel, når der skal skiftes mellem stabling og nedstabling

 

For at undgå kondens på griberne anbefaler vi ikke at PALOMAT® Coldstore placeres ved porte eller døre, da der her kan forekomme træk.

 

Pallemagasinet PALOMAT® Coldstore er et standard pallemagasin, men rummer mange muligheder med hensyn til palletyper og størrelser. Kundespecifikke løsninger tilbydes.

 

Kontakt os i dag


Specifikationer

 •  

  Kapacitet 500 kg
  Energi 220-240VAC / 50 Hz
  Forbrug standby 23 W
  Forbrug under drift 550 W (ved max belastning på 500kg)
  Støjniveau 70db(A)
  Max forsikring 16A D01
  Styring Siemens S7-1200

   

   

  Da PALOMATen er udstyret med diverse følere, ledninger og slanger, må rengøringen kun foretages med et svagt basisk rengøringsmiddel. PALOMATen må ikke spules, men tørres over med en opvreden klud.

 • PALOMAT® Coldstore til 15 paller

   

  Varenr. Pallestørrelse Løfteevne Antal paller
  152601 1200x800x144 500 kg 15 paller
  152602 1200x1000x150 500 kg 15 paller

   

  PALOMAT® Coldstore - i rustfri

   

  PALOMATen har samme funktion som et standard PALOMAT® Coldstore pallemagasin. Alle PALOMATens dele er udført i rustfri stål og den er derfor velegnet til våde områder i eks. produktionen. Den er særdeles velegnet til levnedsmiddelindustrien. PALOMATen kan vaskes af med et svagt basisk rengøringsmiddel.

   

  Varenr. Pallestørrelse Løfteevne Antal paller
  152601-SS 1200x800x144 500 kg 15 paller
  152602-SS 1200x1000x150 500 kg 15 paller

Mulige tilvalg til din PALOMAT® Coldstore

Truckværn (H:300 x B:310)

Truckværnet er udarbejdet i 10 mm stål og kan tilbydes som ekstra beskyttelse af frontsensorerne. Truckværnet er to separate dele, som monteres i gulvet foran PALOMATen. Løsningen benyttes specielt hos virksomheder, som håndterer pallerne vha. truck.

Truckværn (H:1.000 x B:250)
Truckværnet er udarbejdet i 10 mm stål og kan tilbydes som ekstra beskyttelse af frontsensorerne.

Truckværnet er to separate dele, som monteres i gulvet foran PALOMATen. Løsningen benyttes specielt hos virksomheder, som håndterer pallerne vha. truck.

Truckværn (H:300 x B:250)

Truckværnet er udarbejdet i 10 mm stål og kan tilbydes som ekstra beskyttelse af frontsensorerne.

Truckværnet er to separate dele, som monteres i gulvet foran PALOMATen. Løsningen benyttes specielt hos virksomheder, som håndterer pallerne vha. truck.

Max-Melder

Skal PALOMATen stoppe ved eks. 15 paller, kan der monteres en max-melder på overbygningen eller på en stang. Når max-melderen indikerer det angivne antal paller, sættes stakken automatisk på gulvet. Stakken er nu klar til afhentning med eks. en løftevogn. Funktionen kan også udføres manuelt vha. touch-panelet.

Lystårn inkl. max-melder

Et lystårn med en trefarvet LED lys, der hjælper brugeren med at betjene maskinen. Lystårnet er med Sick-sensorer, der registrerer, når pallestakken er fuld eller tom. Hvis Palomaten skal stoppe, f.eks. ved 15 paller, kan lystårnet med max-melder monteres i overbygningen eller på en stang. Når max-melder aktiveres, f.eks. ved 15 paller, lyser lampen blåt, og stakken bliver automatisk sat ned på gulvet.

.
Luge til overbygning til 15 paller

Lugen er en del af overbygningen og monteres som en ekstra sikkerhed. PALOMATen kan kun køre/ betjenes, når lugen er lukket og låst med lugekontakten. Lugen går fra toppen af 2. nederste palle til toppen af overbygningen. Lugen er af samme type, som på pallemagasinet for 25 paller.

Stopbloks

Stopbloks er den ideelle løsning, når PALOMATen skal håndtere paller, hvor mederne i bunden går på tværs af løftevognen. Når løftevognen trækkes ud af PALOMATen, holder de to stopbloks pallen på plads, så pallen bliver i magasinet. Stopbloks monteres i fronten af PALOMATen - én i hver side ved siden af frontsensorerne.

Forsyningsadskiller

Med forsyningsadskilleren er det muligt at afbryde strømtilførslen direkte på maskinen. Det er samtidigt muligt at aflåse forsyningsadskilleren under serviceringen. Det er en fordel og en ekstra sikkerhed, når PALOMATen skal serviceres. Forsyningsadskilleren er placeret under strømtilførslen.

Greenline Servicekuffert

Med vores servicekufferter, som indeholder de gængse reservedele + det nødvendige værktøj til PALOMAT® Greenline, har du altid de vigtigste reservedele samlet.

Forberedt for information via SMS/E-mail

Den ansvarlige for PALOMATen kan modtage e-mail eller SMS, når magasinet f.eks. er tomt eller ved fejl på PALOMATen. Interfacet opsættes med et mobildata simkort (leveres af kunden) eller et patchkabel, som tilsluttes virksomhedens netværk.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål, samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for optimering 

af dit palleflow. 

 

Skriv til os eller ring på +45 9669 4710.

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.