Automatiseringsløsning til palletering af kasser

hos Arla Korsvej mejeri

Det danske mejeri Arla Korsvej har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af kasser med Castello flødeost. PALOMAT® Inline er en del af løsningen og har automatiseret og effektiviseret processen med nedstabling af tomme paller.

 

Fuldautomatisk mixpalletering sammen med AGV-kørsel

hos Dugnaden

Den norske gazelle virksomhed Dugnaden har investeret i en fuldautomatisk mixpalletering sammen med AGV-kørsel. Pallemagasinet PALOMAT® Inline er en del af løsningen og har automatiseret processen med nedstabling af tomme paller.

 

Automatiseringsløsning til palletering af skyrbægere

hos Thise mejeri

Det danske mejeri Thise har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af skyrbægere. PALOMAT® Inline har automatiseret og effektiviseret nedstablingen af paller.

 

Automatiseringsløsning til palletering af kartoner

hos Arla mejeri

Det danske mejeri Arla i Slagelse har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af mælke- og yoghurtkartoner. PALOMAT® Inline er en del af løsningen og har automatiseret og effektiviseret processen med nedstabling af tomme paller.

 

Automatiseringsløsning til palletering af kasser

hos Carletti

Den danske chokolade- og slikproducent Carletti har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af chokolade. PALOMAT® Inline har automatiseret processen med nedstabling af tomme paller.

 

Automatiseringsløsninger til forskellige brancher worldwide

med Jorgensen Engineering A/S

Vores samarbejdspartner Jorgensen Engineering A/S udarbejder automatiseringsløsninger til mange forskellige brancher worldwide. De har valgt PALOMAT® Inline som løsning, når de skal stable og nedstable paller automatisk i de forskellige anlæg.

 

 

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®