Automatiske pallemagasiner til produktionslinjer

PALOMAT® Inline

Er du klar til at spare tid og penge på konstruktion og produktion af pallemagasiner til dine palleteringsprojekter – så skal du outsource med PALOMAT® Inline! Pallemagasinet, som konstrueres 100% til dit projekt, er det ideelle komponent til stabling og nedstabling af tommer paller i produktionslinjer. PALOMAT® Inline er forberedt med klemkasse for ekstern styring, opfylder det gældende maskindirektiv og integreres derfor nemt i det komplette anlæg. Uanset conveyortype, 4-vejs palletype og palleretning, passer PALOMAT® Inline til dit projekt.

Med vores automatiske standardprodukt opnår du en effektiv, driftsikker og økonomisk produktionslinje samtidig med, at du forbedrer bundlinjen for dit projekt. Kom et skridt nærmere automatiseret pallehåndtering. Outsource dit næste pallemagasin til eksperten, PALOMAT®.

En gevinst for din virksomhed

 • Spar tid på udvikling, design og produktion
 • Spar tid på idriftsættelse og test – og udarbejdelse af dokumentation
 • 100% tilpasset din palle og dit palleteringsprojekt
 • Minimere risikoen for fejl og mangler. Du får en komplet, fleksibel og gennemprøvet standard produkt
 • Nem at integrere i et komplet anlæg
 • Forberedt til PLC – leveret med en terminalbox til ekstern kontrol
 • Du modtager tegninger af PALOMATen til dit eget layout (DWG/STEP)
 • Du modtager teknisk dokumentation på dine kunders sprog
 • Et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris
 • Teknisk support – 24/7/365, med mere end 30 års erfaring.


 •  

Markedets fortrukne leverandør af pallemagasiner

PALOMAT® verdens førende producent af pallemagasiner og med mere end 30 års erfaring og ekspertise inden for udvikling, konstruktion og produktion. Hos PALOMAT® leverer vi altid et godt og gennemtestet produkt. Dette har gjort os til den mest foretrukne leverandør af pallemagasiner hos en række nationale og internationale virksomheder.

100% tilpasset netop dit projekt

PALOMAT® Inlines store fleksibilitet gør det muligt at tilpasse standardproduktet 100% til netop dit projekt. Pallemagasinet kan nemlig håndtere alle 4-vejs paller, placeres over alle conveyortyper, konstrueres til alle palleretninger, conveyorbredde og -højder og kan håndtere flere forskellige pallestørrelser i samme pallemagasin.

Med de mange muligheder inden for overfladebehandling kan du samtidig placere pallemagasinet i et bredt udsnit af miljøer. PALOMAT® Inline produceres i alle RAL farver, rustfri (AISI 304) eller el galvaniseret.

Med blot 3 simple steps får du en udførlig DWG/STEP tegning tilpasset dit projekt:

Din partner inden for palletering

Vi er klar til at tage udfordringen op og vi kvitterer endda med markedets bedste pris. Hør hvad tidligere og nuværende kunder siger om deres valg af PALOMAT® Inline.

"Vi har valgt PALOMAT®, fordi de har et rigtig godt og enkelt produkt og et bredt produktprogram inden for pallemagasiner. KVM har haft et fint samarbejde med PALOMAT® gennem alle år. De leverer altid til tiden og kvaliteten er i top" - Christian Killerup, Projektleder, Teknisk afdeling KVM International A/S

Se mere om PALOMAT Inline hos hvordan KVM International A/S.

 

Dugnaden i Norge

... har investeret i en fuldautomatisk mixpalletering sammen med AGV-kørsel. PALOMAT® Inline er en del af løsningen og har automatiseret processen med nedstabling af tomme paller.

Hos Arla Korsvej i Danmark

... har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af kasser med Castello flødeost. PALOMAT® Inline er en del af løsningen og har automatiseret og effektiviseret processen med nedstabling af tomme paller.

Hos Thise Mejeri i Danmark

... har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af skyrbægere. PALOMAT® Inline har automatiseret og effektiviseret nedstablingen af paller.

 

Send en forespørgsel på PALOMAT® Inline

Det er ret nemt! Det eneste du skal gøre, er at udfylde nedenstående forespørgselsskema og sende det ind til os, så vil en af vores Inline-eksperter vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Udfyld skemaet og få et uforpligtende tilbud

Oplev spændende nyheder om PALOMAT® Inline

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan du kan spare tid og optimere bundlinjen for dine projekter ved at effektivisere dit arbejde med PALOMAT® Inline.

Psst … når du tilmelder dig får du GRATIS DWG/STEP tegninger direkte i din indbakke.

Tilmeld dig Inline News allerede i dag

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®