Verden råber på PALOMAT® - Boom i medarbejderstaben på 40%

Markedets stigende fokus på arbejdsmiljø og medarbejdersikkerhed har ikke kun betydet en stigende international efterspørgsel hos Mors virksomheden PALOMAT®. Den øgede interesse for deres pallemagasiner har medført en positiv indvirkning på antallet af arbejdspladser. PALOMAT® har nemlig udvidet medarbejderstaben med ikke mindre end 40 % det sidste halvandet år og sat yderligere vækst på programmet.

 

Internationalt fokus på arbejdsmiljø og effektivisering


Med mere end 25 års erfaring er PALOMAT® i dag en stærk spiller på markedet samt den foretrukne leverandør inden for automatisk pallehåndtering. Det øgede fokus på arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel er uden tvivl en tendens, som de mærker hos PALOMAT®. Markedet higer efter innovative løsninger til at optimere og effektivere arbejdsgangen med håndtering af tomme paller.

”Aldrig før har vi oplevet en så stor international efterspørgsel på vores pallemagasiner - vores forhandlernetværk har nu spredt sig til nye markeder som f.eks. Rusland, Indien og Sydafrika. Derfor har vi haft hårdt brug for flere hænder i både konstruktion, salg og marketing. Teamet vokser, og vi er stolte af, at vi, som lokal virksomhed med vores vækst, har skabt 6 nye arbejdspladser.”

 

  • Fortæller Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT®.

 

De 6 nye medarbejdere, der har været en del af teamet det sidste halvandet år, oplever hver især, at PALOMATen i højere grad bliver efterspurgt på det internationale marked. Det er en udvikling som salgskoordinator Lene Bak Pedersen kan nikke genkendende til:


"Jeg oplever tydeligt, at det sunde arbejdsmiljø er blevet mere ”moderne” - flere lande bl.a. i Sydeuropa efterspørger løsninger, der skåner medarbejderne for manuelle løft. Desuden modtager vi flere og flere henvendelser fra kunder i nye lande, der ønsker at opkvalificere arbejdsgangen med PALOMAT®."

 

  • Lene Bak Pedersen, Salgskoordinator hos PALOMAT®

 

Nye vækstmuligheder og drømme i kikkerten


At drømme stort og tænke nye muligheder er en vigtig del af Mors virksomhedens DNA. Det øgede internationale fokus på arbejdsmiljø har åbnet dørene til nye markeder og sætter yderligere vækst på dagsordenen.

"Vi forventer en omsætningsvækst på 30 % i det kommende år, hvor vi fortsat fokuserer på at levere innovative maskiner, der optimerer kundernes pallehåndtering, og det styrker vores position som kundernes foretrukne leverandør. Væksten vil forhåbentlig også gøre plads til endnu flere hænder i teamet."

 

  • Afslutter Area Manager Majbritt Svane.

 

Publiceret januar 2019

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for at optimere

pallehåndteringen i din virksomhed. 

 

Send en besked eller ring til os på
+45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.