PALOMAT® trækker 13 nationaliteter til Mors

Selvom de er placerede på den lille ø Mors, har den markedsledende producent af pallemagasiner, PALOMAT®, en kontaktflade, der dækker det meste af verden. Det kom til udtryk, da de inviterede deres globale forhandlernetværk til forhandlermøde på Mors for at forretningsudvikle og styrke relationerne.

 

 

 

Et forhandlermøde er også et forhandlerforum

 

Et højlydt pift. Et klap med hænderne. Area Sales Manager hos PALOMAT®, Majbritt Svane, får kontrol over samtalerne, der bliver ført på engelsk med mange forskellige dialekter og accenter. Med en smilende mine og en begejstret gestik fortæller hun, at det er tid til at starte dagens tætpakkede program.

 

Forhandlermødet er et samlingspunkt for de mennesker, der har allermest erfaring med PALOMATs pallemagasiner, og det giver en enestående mulighed, hvor forhandlerne kan blive klogere på PALOMAT®. Der bliver gjort forretningsstatus og gæsterne får mulighed for at ”sparke dæk” på de opdaterede modeller:

 

“Hovedårsagen til at deltage i forhandlermødet er at se nyhederne, udveksle idéer og meninger og selvfølgelig møde de forskellige mennesker. Det er meget bedre at mødes ansigt til ansigt i stedet for en telefonsamtale,”

Joachim Bourk, Managing Director hos Normpack, Tyskland.

 

 

 

PALOMATs Area Sales Manager, Majbritt Svane, holder oplæg for mødedeltagerne.

Når så meget PALOMAT-erfaring samles på ét sted, giver det også mulighed for at gøre et forhandlermøde til et forhandlerforum.Forhandlerne kan møde hinanden og dele erfaringer, som de kan bruge til at styrke deres forretning i deres eget marked.

 

Det er særligt vigtigt for Ludovico Weiss fra Italien at få muligheden for at dele viden og ideer på tværs af landegrænser med de andre forhandlere. 

 

"Det er vigtigt at have en forbindelse, generere nye ideer og løse problemer. De problemer, som jeg arbejder med, er de samme problemer, som de andre forhandlere har", fortæller Ludovico Weiss, Managing Director hos Ludovico Weiss, Italien.

 

 

En øvirksomhed med fart over feltet

Den nordjyske producent af pallemagasiner har et forhandlernetværk, der dækker det meste af verden, og det er vigtigt for PALOMAT® at have et tæt forhold til samtlige medlemmer af den globale forhandlerfamilie. Sådan holder PALOMAT® fingeren på markedets puls, så de kan bringe de produkter og optimeringer til markedet, som kunderne efterspørger.

 

”For PALOMAT® er åben kommunikation en gylden regel. Forhandlerne er vores øjne og øre i markedet, og derfor er et tæt samarbejde vigtigt."

 

fortæller Majbritt Svane, Area Sales Manager hos PALOMAT®, med et energisk udtryk og fortsætter:

 

"Forhandlermødet gør det muligt for os at få indblik i, hvad kunderne efterspørger i deres lokale markeder, og vores forhandlere kan få indsigt, der gør dem endnu bedre til at tilbyde den rette løsning til deres kunder. Det er en essentiel del af vores strategiske udvikling. Uden forhandlerne er der intet salg.”

 

Maskiner vises frem af grundlæggeren af PALOMAT®, Per B. Sørensen

 

Det dedikerede arbejde bærer også frugt. PALOMAT® er nemlig vækstet med intet mindre end 30% sammenlignet med sidste års regnskab. Det er en bedrift, der trodser globale modgangstendenser og har krævet en stor indsats fra såvel PALOMAT® som deres forhandlernetværk.

 

Forhandlermødet er en dag, der står i relationen og det gode samarbejdes tegn. Det var man ikke i tvivl om, da alle forhandlerne skulle tage afsked med deres samarbejdspartnere hos PALOMAT® i den varme sol, inden de stod på bussen. Store smil, omfavnende kram og interne jokes blev delt med et løfte om, at de vil ses igen, næste gang PALOMAT® holder forhandlermøde i 2026. I mellemtiden er forhandlerne nu topklar til at sælge endnu flere PALOMATer.

 

 

Publiceret juli 2024

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for at optimere

pallehåndteringen i din virksomhed. 

 

Send en besked eller ring til os på
+45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.