PALOMAT®-Succes på LogiMAT

Årets LogiMAT messe i Stuttgart kan se tilbage på et rekordhøjt deltager- og besøgsantal. En succes som også har smittet af på PALOMAT® – den danske producent af pallemagasiner. Rekordmange salgsmuligheder, rekordsalg på standen og 10 mulige nye forhandlere er nogle af deres resultater fra LogiMAT.

 

Stor interesse for PALOMAT®


Der er ingen tvivl om, at PALOMAT® havde store forventninger til deres deltagelse på årets LogiMAT messe. Men at resultatet ville være så positivt blot nogle få uger efter messen, var der ingen der havde turdet håbe på. Allerede på standen manglede PALOMAT® af og til hænder til at tage sig at de mange interesserede.

Og specielt interessen for at blive forhandler af PALOMAT® var stor – fra nye markeder hvor de på nuværende tidspunkt ingen forhandlere har – også udenfor Europe.

Så selv om at vi i år kan fejre 25 års jubilæum, er der stadig virksomheder, som aldrig har set sådan en løsning før. Det er fedt at få bekræftet, at der stadig er et stort potentiale for vores produkt og ikke mindst for fremtidig vækst på eksisterende og ikke mindst på nye markeder”, fortæller Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT®.

 

Ny messestrategi


PALOMAT® deltog sidste på LogiMAT i 2011, men resultatet levede ikke op til de opsatte mål. En ny messestrategi med større involvering fra de tyske forhandlere var et must, for at LogiMAT 2017 kunne blive en realitet. En beslutning som den salgsansvarlig for Tyskland, Susanne Møller Pedersen er godt tilfreds med:

”I år har 5 udvalgte tyske forhandlere deltaget aktivitet i messen – med flere og mere strømlinede aktiviteter før, under og nu efter messen. Vores forhandleres ihærdige arbejde – specielt på standen – har uden tvivl været med til at skabe de positive resultater, som vi indtil videre har set. Det har været det helt rigtige år at vende tilbage til messen. Nu kommer arbejdet med at få gjort de mange emner til ordrer, så vi er meget spændte på at følge salget de næste par måneder.”

Om PALOMAT® er at finde igen på LogiMAT i 2018 afhænger af de kommende måneders resultater afledt af messen. Er salget med er de klar til at gentage succesen til næste år.

 

Publiceret april 2017.

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for at optimere

pallehåndteringen i din virksomhed. 

 

Send en besked eller ring til os på
+45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.