PALOMAT® øger bundlinjen med 23%

Den nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT® kan se tilbage på et år i vækstens tegn – flere medarbejdere, flere forhandlere worldwide på nye og eksisterende markeder og ikke mindst en bundlinjevækst på 23%. Det bedste år i virksomhedens 25 års historie.

 

Øget efterspørgsel giver plads til flere medarbejdere


Interessen for pallemagasinet PALOMAT® er ikke blot stigende i Europe – lande som Indien og Kina har også fået øjnene op for produktet. En øget efterspørgsel som har haft indflydelse på antallet af medarbejdere, der i salgs- og konstruktionsafdelingen er steget fra 7 til 12 medarbejdere siden marts i år;

”Vi oplever stor interesse fra markedet. Flere og flere virksomheder har fokus på at effektivere deres arbejdsgange med håndteringen af tomme paller samtidig med, at de ønsker at skåne deres medarbejdere. Så omstrukturering, optimering af de interne arbejdsgange og flere medarbejdere har været et must, så vi fortsat kan sikre vores kunder den bedst mulige service.”

 

  • Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT®.


God start på nyt regnskabsår


Siden det nye regnskabsår startede tilbage i oktober, er salget fortsat stigende. Og i november satte afdelingen omsætningsrekord med den højeste månedlige omsætning nogensinde.

Til januar byder de velkommen til endnu en salgsmedarbejder og står samtidig klar med et nyt produkt, som går hånd i hånd med industri 4.0. Et produkt som er klar til at automatisere pallehåndteringen yderligere uden menneskelig betjening.

 

Publiceret december 2017.

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for at optimere

pallehåndteringen i din virksomhed. 

 

Send en besked eller ring til os på
+45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.