De første 20 år i PALOMAT® rødt

Havde Area Manager, Majbritt Svane haft mulighed for at tage et kig i krystalkuglen for 20 år siden, havde hun nok ikke regnet med, at hun ville blive så stor en del af den fantastiske rejse i væksten tegn, som Mors-virksomheden PALOMAT® er på – og føre virksomheden til positionen som verdens største producent af pallemagasiner.

 

Majbritt Svane har uden tvivl sat sit præg på virksomhedens positive udvikling. Omsætningsrekorder, øget bundlinje, produktudvikling, vækst i medarbejderstaben og mere end 60 forhandlere i over 20 forskellige lande worldwide er på godt jysk ”ikke så ringe endda”.

Fra salgsassistent til Area Manager


Ikke nok med at virksomheden har haft vokseværk på alle fronter, og PALOMAT® i dag er verdens førende producent af pallemagasiner, så har Majbritt Svane også udviklet sig personligt de sidste 20 år. I dag er titlen som salgsassistent nemlig skiftet ud med Area Manager og daglig leder for de 12 ansatte indenfor salg, konstruktion og markedsføring af den stadigt voksende Mors-virksomhed.

”Det er fedt at være i en virksomhed, hvor der er ”højt til loftet” og fokus på personlig udvikling – det er en virksomhed, hvor jeg har mulighed for at sætte mit personlige præg på dagsordenen. Da jeg fik muligheden for at overtage den daglige ledelse tilbage i 2007, så var det et naturligt next-step for mig.”

 

Fortæller Majbritt Svane og fortsætter;

"Jeg brænder for at arbejde med salg, og måden hvorpå vi konstant kan forbedre os og ikke mindst vores forretning. Selvom vi vækster og i dag er markedsleder, kan vi altid blive bedre. Jeg er ikke god til stilstand og det med at nøjes - et mindset som alle i teamet deler og arbejder målrettet efter. Og det gør bestemt ikke mit arbejde mindre fedt!"

Team spirit er et must


Mandagen kick-startes med teamsang og high-fives. Og fejring af personlige og ikke mindst fælles sejre er også en fast del af dagsordenen hos PALOMAT®. God PALOMAT® energi, som Majbritt Svane også betegner det, er et must for hende. Det skal være sjovt at gå på arbejde – også efter 20 år. Med et smil på læben lægger Majbritt Svane ikke skjul på, at der også er plads til at joke lidt med hinanden;

"På kontoret laver vi sjov med, at jeg i hvert fald skal tage 20 år mere, så jeg kan komme på visit hos HKH. Dronning Margrethe II og få overrakt Dronningens Fortjenstmedalje i forbindelse med mit 40 års jubilæum. Så den udfordring tager jeg op"

 

Publiceret september 2018.

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for at optimere

pallehåndteringen i din virksomhed. 

 

Send en besked eller ring til os på
+45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.