Årets forhandler øger salget med 82% i Belgien

Titlen som PALOMAT® forhandler 2017 er gået til den belgiske forhandler, ASP bvba. Med et øget aktivitetsniveau i Belgien med fokus på pallehåndtering og tæt kontakt til deres kunder, har ASP bvba formået at øge deres salg af pallemagasinet PALOMAT® med ikke mindre end 82% i forhold til sidste år.

 

Tæt kundekontakt er vejen til succes


Hos ASP bvba har de i de sidste par år haft ekstra fokus på at gennemføre forskellige kontinuerlige aktiviteter målrettet eksisterende og potentielle kunder på det belgiske marked. De er kendt for at have fokus på kundernes behov, hvilket har gjort dem til en erfaren og fortrukken samarbejdspartner indenfor pallehåndtering.

Area Manager hos PALOMAT®, Majbritt Svane har den daglige kontakt til ASP bvba. Hun var ikke i tvivl om, at de var det helt rigtige valg, da årets forhandler skulle kåres;

”ASP bvba er et bevis på, at kontinuerlige aktiviteter i markedet med fokus på at forbedre kundens forretning er vejen til succes. Tæt kundekontakt og bearbejdning af og forståelse for kundernes behov resulterer i ordrer og tilfredse kunder, som ofte køber igen. For ASP bvba har det betydet en vækst i salget på 82%. Det er virkelig et flot resultat, og vi er spændte på at følge deres videre udvikling og ikke mindst succes på det belgiske marked.”​

En erfaren forhandler


ASP bvba har været forhandler af PALOMAT® siden 1990érne. De var én af de første virksomheder udenfor Danmark, som startede forhandling af PALOMAT®. Direktør, Ann Govaerts overtog virksomheden efter hendes forældre i 2009 og har stået ved roret lige siden. Hun er stolt over, at hun og hendes kollegaers arbejde har resulteret i titlen som PALOMAT® forhandler 2017.

”Vi er meget stolte over det stykke arbejde, som hele teamet har lagt for dagen. Det er fedt, når vi når i mål med de gennemførte aktiviteter. Og det at blive anerkendt for vores arbejde og vinde titlen som PALOMAT® forhandler 2017 giver os uden tvivl et ekstra energiboost og ikke mindst lysten til at vinde titlen igen til næste år.”

 

  • Ann Govaert, Direktør ASP bvba.


ASP bvba er blandt de 64 forhandlere, som på verdensplan sælger pallemagasinet PALOMAT®.

 

Publiceret juni 2017.

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for at optimere

pallehåndteringen i din virksomhed. 

 

Send en besked eller ring til os på
+45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.