Sydvestjysk Sygehus har deres medarbejdere og miljøet i fokus

Greenline

Medarbejderne skånes for tunge manuelle palleløft

Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg har investeret i deres anden PALOMAT® - PALOMAT® Greenline som udelukkende er el-drevet. En investering der gør, at medarbejderne skånes for de mange manuelle palleløft og energiniveauet sænkes.


Forbedret arbejdsmiljø

Mere orden og pladsbesparelse

Energi-og miljørigtig løsning

Lettere og mere brugervenlig pallehåndtering

Udfordring

Virksomheden Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg håndterede over 120 paller hver uge. Deres pallehåndteringen var manuel med hårde og nedslidende løft. Tit stod medarbejderne alene, når de skulle håndtere de uhandy paller.  

Løsning

Virksomheden investerede i den først PALOMAT® i 2006, og da energiforbrug og miljø er en mærkesag for hele Region Syddanmark, var det ikke svært at beslutte at deres næste maskine skulle være en 100% eldrevet PALOMAT® Greenline.

Gevinst

PALOMAT® Greenline pallemagasinet har elimineret den tunge manuelle pallehåndtering og givet mere plads og orden i varemodtagelsen og lagerne. Løsningen har forbedret arbejdsmiljøet og lettet medarbejdernes opgaver.  

Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg har investeret i deres anden PALOMAT® - PALOMAT® Greenline som udelukkende er el-drevet. En investering der gør, at medarbejderne skånes for de manuelle palleløft og energiniveauet sænkes.

 

”Før vi investerede i vores første PALOMAT® i 2006 foregik håndteringen af paller manuelt - den enkelte medarbejder løftede og flyttede pallerne selv. Det var hårdt arbejde og da vi begyndte at ansætte kvinder i varemodtagelsen, kunne vi se, at det ikke var en optimal situation for vores medarbejdere"

 

  • Susanne Lindballe, Mellemleder i økonomiafdelingen på Sydvestjysk Sygehus.

 

På Sydvestjysk Sygehus håndterer de ca. 120 paller hver uge. Sygehusets to PALOMATer er placeret på lagrene i henholdvis kælderen og i stueplan. Fyldte paller ankommer i varemodtagelsen i stueplan og transportes til lagrene. Når pallerne er tømte, stables de i PALOMATen vha. en løftevogn.

En eskalerende varemængde gjorde investeringen i endnu en PALOMAT® en realitet.

Susanne Lindballe tilføjer,

 
”Vi er meget bevidste om at investere rigtigt i forhold til energiforbrug og miljø. Det er en mærkesag for hele Region Syddanmark. Derfor var det ikke svært at beslutte, at vores PALOMAT® nr. 2 skulle være en PALOMAT® Greenline”.

”Vi er utroligt glade for vores PALOMATer. Håndteringen af pallerne er blevet meget lettere, vores medarbejdere har meget færre manuelle løft og pallerne fylder meget mindre”

 

  • Afslutter Susanne Lindballe.

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for at optimere

pallehåndteringen i din virksomhed. 

 

Send en besked eller ring til os på
+45 9669 4710

When you fill out the form, you also accept that we may store your information in accordance with our privacy policy.