Kvickly vægter arbejdsmiljø og leverandørforhold højt

Flexomatic

Bedre arbejdsmiljø, god orden og færre klager

Supermarkedet Kvickly i Skive har opnået et bedre arbejdsmiljø for deres medarbejdere, mere orden i deres varegård og færre klager fra chaufførerne.


Eliminering af tunge manuelle palleløft

Hurtigere håndtering af tomme paller

Mere orden i varegården

Lige pallestakke og ens palleantal

Udfordring

Virksomheden Kvickly i Skive håndterede ca. 100 paller hver uge. Deres pallehåndteringen var manuel med tunge og anstrengende løft. Deres varegård var et stor rod af paller og chauførerne klagede ofte over skæve pallestakke.  

Løsning

Virksomheden fik installeret en PALOMAT® Flexomatic i deres varegård. De fik kendskab til PALOMAT® fra andre COOP butikker, der kunne anbefale pallemagasinet som en løsning på deres udfordringer. 

Gevinst

PALOMAT® Flexomatic pallemagasinet har fjernet den tunge manuelle pallehåndtering og givet mere plads og orden i varegården. Pallerne står i lige stakke og de undgår klager fra deres chaufførerne.

Supermarkedet Kvickly i Skive har opnået et bedre arbejdsmiljø for deres medarbejdere, mere orden i deres varegård og færre klager fra chaufførerne. Løsningen er pallemagasinet PALOMAT® Flexomatic.

 

”Før vi fik PALOMATen havde vi meget manuelt arbejde med pallerne. Medarbejderne slæbte rundt på dem og smed dem over alt i varegården. Vores lagermand brugte meget tid på at rydde op efter andre. Og da der var paller over alt, blev det også legalt at smide alt andet i varegården. Når vi skulle returnere paller til leverandørerne, var der ofte brok fra chaufførerne over, at pallerne stod skævt og der ikke var det rigtige antal i hver pallestak”

 

  • Johan Drejer, Souschef hos Kvickly i Skive og fortsætter

 

”Mange medarbejdere gav samtidig udtryk for, at det ikke var rart at slæbe rundt på de tunge, beskidte paller”.

 

”Vi fik kendskab til PALOMATen fra andre COOP butikker og har haft investeringen oppe at vende i vores arbejdsmiljøudvalg de sidste par år. Vi endte med at lave en lejeaftale”

 

  • Varehuschef hos Kvickly, Henrik Christensen.

 

Hos Kvickly håndterer de ca. 100 EUR-paller hver uge. PALOMATen er nu en fast del af flowet i varegården, hvor medarbejderne vha. én løftevogn tager eller afleverer en tom palle i PALOMATen i gulvhøjde. Der ingen tvivl om, hvor de tomme paller skal stå og de enkelte paller bliver kun håndteret én gang.

”Vi er meget tilfredse med vores PALOMAT®. Den har skabt mere orden i varegården, vi skåner vores medarbejdere for de tunge palleløft og vi undgår samtidig klager fra chaufførerne om skæve pallestakke med forkerte palleantal”

 

  • Afslutter Johan Drejer.

Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne for at optimere

pallehåndteringen i din virksomhed. 

 

Send en besked eller ring til os på
+45 9669 4710

Når du udfylder formularen, accepterer du, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.