Arbejdsmiljø i høj kurs hos J.A. Plastindustri A/S

 

Den Nordjyske virksomhed, J.A. Plastindustri A/S benytter pallemagasinet PALOMAT® som en fast del af deres palleflow. Et forbedret palleflow hvor medarbejderne nu helt undgår at røre pallerne med hænderne.

Efter investeringen i PALOMAT® er den manuelle håndtering af de tomme EUR-paller nu helt fjernet. Med PALOMATen kan du håndtere pallerne uden at røre dem med hænderne,

udtaler Jan Lynge Nielsen, produktionschef hos J.A. Plastindustri A/S.

Hos J.A. Plastindustri A/S håndteres der 100 EUR-paller hver uge. PALOMATen er placeret i pakkeriet tæt ved de to pakkebånd, hvorfra der pakkes i kasser. Én tom palle hentes vha. en løftevogn i PALOMATen og placeres ved siden af pakkebåndet. Kasserne fra pakkebåndet stakkes på pallen, hvorefter den fyldte palle køres til udlevering. Der hentes atter en palle i PALOMATen og flowet gentages. Når PALOMATen er tom, fyldes den igen med en stak paller fra lagret.

Jan Lynge Nielsen tilføjer; ”jeg kendte til pallemagasinet PALOMAT® fra en tidligere arbejdsplads. Vi investerede i den først producerede PALOMAT® i 1992. Siden da har jeg haft gode erfaringer med pallemagasinet og set det som et godt værktøj i det daglige arbejde med håndtering af paller.” 

Med PALOMAT® har J.A. Plastindustri A/S opnået:

  • Eliminering af den tunge manuelle pallehåndtering

  • Forbedring af arbejdsmiljøet

  • Gladere medarbejdere

  • Hurtigere håndtering af tomme paller

  • Mere orden i pakkeriet.
     

Fakta: J.A. Plastindustri A/S fremstiller individuelle tagtilbehørsprogrammer - helt efter tagproducentens eller tagimportørens ønsker og behov. J.A. Plastindustri A/S leverer til hele Europa og har eksisteret siden 1974.

PALOMAT cases - Arbejdsmiljø er i høj kurs hos J.A. Plastindustri A/S
 

 

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®