Nyheder fra PALOMAT® - producent af pallemagasiner

Nyheder 2020

 

   
4. maj 2020

Ukuelige kvinder i dansk techfirma sælger ufortrødent løs trods corona

At sælge mere end budgetteret i marts 2020 er noget nær et mirakel for mange virksomheder. Ikke desto mindre er det, hvad 11 kvinder ansat i PALOMAT® netop har gjort. Sælgerne i teknologivirksomheden, beliggende på Nykøbing Mors har nemlig knækket koden for salg til hele verden på trods af coronakrisen.

Læs mere...
6. februar 2020

Verdenspremiere: Pallemagasin og mobil robot samarbejder automatisk

Verdens største leverandør af pallemagasiner er igen i front teknologisk med en nyskabelse. PALOMAT® har leveret 12.000 pallemagasiner og bliver ved med at innovere og være forrest på markedet. På Europas største logistikmesse, LogiMAT, præsenterer danske PALOMAT® således endnu en nyskabelse inden for pallehåndtering: Den nye opfindelse hedder PALOMAT® AMR, og der er tale om en udgave af pallemagasinet PALOMAT®, som er designet til en mobil robot fra Mobile Industrial Robots (MiR).

Læs mere...
15. januar 2020

BILA vil automatisere gaffeltrucks i hele verden

Skandinaviens største automationshus, BILA, fjerner nu de tre største barrierer for, at industrien let kan komme i gang med at automatisere manuel palletransport med gammeldags gaffeltrucks. Løsningen hedder Global AGV. Det sker samtidig med, at BILA lancerer en helt ny division i sin forretning med fokus udelukkende på logistikautomation. I BILA Logistics samles både kompetencer og logistikprodukter ét sted. Der er tale om en global satsning fra BILAs side, og til at eksekvere den ambitiøse plan har BILA Logistics håndplukket en stor kapacitet fra den internationale logistikbranche, Ole Madsen, tidligere CEO i SSI Schäfer, Nord- og Østeuropa gennem 12 år.

Læs mere...
    

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®