Nyheder fra PALOMAT® - producent af pallemagasiner

Nyheder 2017

 

   
12. december 2017

PALOMAT® øger bundlinjen med 23%

Den nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT® kan se tilbage på et år i vækstens tegn – flere medarbejdere, flere forhandlere worldwide på nye og eksisterende markeder og ikke mindst en bundlinjevækst på 23%. Det bedste år i virksomhedens 25 års historie.

Læs mere...
25. oktober 2017

Konstruktør fejrer 10 års jubilæum

Konstruktør, Thomas Lind Gadegaard kan fejre sit 10 års jubilæum hos PALOMAT®. Han har uden tvivl sat sit præg på det pallemagasin, som i dag er det førende brand worldwide indenfor branchen.

Læs mere...
19. juni 2017

Årets forhandler øger salget med 82% i Belgien

Titlen som PALOMAT® forhandler 2017 er gået til den belgiske forhandler, ASP bvba. Med et øget aktivitetsniveau i Belgien med fokus på pallehåndtering og tæt kontakt til deres kunder, har ASP bvba formået at øge deres salg af pallemagasinet PALOMAT® med ikke mindre end 82% i forhold til sidste år.

Læs mere...
15. maj 2017

Produktnyhed: Pladsbesparende og effektivt pallemagasin håndterer to palletyper i ét og samme magasin

Den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT® udvider deres standardsortiment med en ny model - PALOMAT® Adjustable, som håndterer både euro- og industripaller i ét og samme magasin. Effektivt og pladsbesparende.

Læs mere...
18. april 2017

PALOMAT®-succes på LogiMAT

Årets LogiMAT messe i Stuttgart kan se tilbage på et rekordhøjt deltager- og besøgsantal. En succes som også har smittet af på PALOMAT® – den danske producent af pallemagasiner. Rekordmange salgsmuligheder, rekordsalg på standen og 10 mulige nye forhandlere er nogle af deres resultater fra LogiMAT.

Læs mere...
    

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®