Make logistics even better

PALOMAT® AGV & AMR

Der er stor efterspørgsel på højteknologiske løsninger, der kan strømline og automatisere simple arbejdsopgaver. Derfor har vi udviklet to pallemagasiner, der hver har til formål at optimere din virksomheds workflow ved at samarbejde med automatiserede løsninger.

Pallemagasinerne/pallestablernePALOMAT® AGV og PALOMAT® AMR er designet til innovative virksomheder, der gerne vil løfte den interne logistik til et endnu højere niveau. Hver automatiseret løsning er med til at eliminere al manuel pallehåndtering og at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø, samtidig med at palleflowet strømlines.

PALOMAT® AGV er det perfekte match til førerløse trucks, fordi det indgår som en naturlig del af produktionen, lageret eller pakkeanlægget. Samarbejdet sikrer et stabilt og effektivt palleflow til og fra produktionslinjen.

PALOMAT® AMR samarbejder med Autonome Mobile Robotter (AMR); et banebrydende og gennemtænkt samarbejde, der booster din virksomheds infrastruktur ved at frigøre arbejdskraft, der tidligere blev brugt på at læsse den Autonome Mobile Robot med paller manuelt.

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®