Produktnyhed: Gå industri 4.0 i møde med PALOMAT® AGV

1. marts 2018

Den nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT® udvider deres standardsortiment med en ny model - PALOMAT® AGV, som i samarbejde med førerløse trucks effektiviserer pallehåndteringen og højner produktiviteten helt på egen hånd.

 

PALOMAT® AGV - den optimale samarbejdspartner for førerløse trucks

Pallemagasinet PALOMAT® AGV stabler og nedstabler fuldautomatisk tomme paller enkeltvis i gulvniveau. Den er altid klar til enten at aflevere (nedstable) en palle til eller modtage (stable) en palle fra den førerløse truck samme sted og i gulvniveau. PALOMATen sikrer derved ensartet docking og optimale arbejdsforhold for førerløse trucks.

PALOMAT® AGV leveres med et interface for ekstern udstyr, som gør det muligt at udveksle signaler mellem PALOMAT® og førerløse trucks. Derved kommunikerer de på egen hånd og opretholder et konstant og fuldautomatisk palleflow til og fra produktionen og effektiviserer den interne logistik.
”Førerløse trucks og industri 4.0 har gjort sit indtog i industrien worldwide. Med PALOMAT® AGV kan virksomheder, som anvender førerløse trucks eller påtænker at investere i dem, effektivisere den interne logistik yderligere ved også at opnå fuldautomatisk pallehåndtering. Et parløb som PALOMATen og den førerløse truck klarer helt på egen hånd. PALOMAT® AGV leveres med et interface og et standard program, som gør den nem at installere og forbinde til ekstern udstyr”, fortæller Area Manager, Majbritt Svane.

PALOMATen kan indgå som en naturlig del af f.eks. en produktion, et lager eller en pakkeafdeling – hvor den i samarbejde med førerløse trucks effektiviserer palleflowet og højner produktiviteten.
Stor fokus på sikkerhed

Hos PALOMAT® er sikkerheden ved brugen af deres produkter i højsædet. Derfor lever PALOMAT® AGV og alle de andre typer i sortimentet op til det gældende maskindirektiv. Det er din garanti for, at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med kravet om sikkerhed, sundhed og miljø.

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®