Produktnyhed: Pladsbesparende og effektivt pallemagasin håndterer to palletyper i ét og samme magasin

15. maj 2017

Den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT® udvider deres standardsortiment med en ny model - PALOMAT® Adjustable, som håndterer både euro- og industripaller i ét og samme magasin. Effektivt og pladsbesparende.

 

Effektiv og skånsom pallehåndtering i gulvniveau
Pallemagasinet PALOMAT® Adjustable stabler og nedstabler automatisk tomme euro- eller industripaller enkeltvis i gulvniveau. Pallerne håndteres nemt og brugervenligt med f.eks. en løftevogn, el-løfter eller truck. Medarbejderne skånes for de uhensigtsmæssige manuelle tunge palleløft, arbejdsmiljøet forbedres og pallehåndteringen effektiviseres.

Pallemagasinet kan indgå som en naturlig del af f.eks. en produktion, et lager, en pakkeafdeling eller en butik. Alle afdelinger hvor paller håndteres manuelt.

2 pallemagasiner i 1 - brugervenligt skift mellem de to palletyper
Det nyudviklede pallemagasin er den ideelle løsning for de virksomheder, som anvender både euro- og industripaller i samme del af virksomheden, og hvor pladsen er trang. Har du ikke plads til 2 pallemagasiner, er PALOMAT® Adjustable løsningen - 2 pallemagasiner i 1.

Skiftet mellem de to palletyper tager blot 5 sekunder. Et let tryk på en knap plus et manuelt skub på eller træk i pallemagasinets venstre side, som derefter forskydes. PALOMAT® Adjustable indstilles til enten euro- eller industripaller alt efter hvilken palletype, pallemagasinet skal håndtere

Se funktionsvideoen på YouTube og lad dig inspirere: https://www.youtube.com/watch?v=f7cqz-osyxo&t=8s

Stor fokus på sikkerhed
Hos PALOMAT® er sikkerheden ved brugen af deres produkter i højsædet. Derfor lever PALOMAT® Adjustable og alle de andre typer i sortimentet op til de nyeste CE-regler. Det er din garanti for, at produkterne er fremstillet i overensstemmelse med kravet om sikkerhed, sundhed og miljø.

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®