22% vækst hos PALOMAT

24. juni 2016

Den nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT® har fået en rekordstart på 1. halvår af regnskabsåret. Ikke mindre end 22% omsætningsvækst i forhold til sidste år på samme tid. Flere medarbejdere og udvidelse af forhandlernettet worldwide skal sikre fortsat vækst.

Bedste resultat nogensinde

Ikke nok med at PALOMAT® er vækstet i forhold til sidste år. Omsætningen er den største nogensinde på denne tid af året. Area Manager, Majbritt Svane har også svært ved at skjule sin begejstring;

”For at imødekomme den øgede efterspørgsel i markedet og det større antal forhandlere har det været nødvendigt at ansætte to nye medarbejdere. Samtidig har vi ændret vores interne organisation i forhold til ansvarsområder. På den måde har vi mulighed for fortsat at udvikle eksisterende markeder, komme på nye markeder og brande PALOMAT® endnu stærkere worldwide.”

Belgien, Frankrig, Sverige og Portugal er nogle af de lande, hvor PALOMAT® har oplevet stor vækst. Samtidig er der worldwide kommet mere fokus på forbedret arbejdsmiljø og ikke mindst øget sikkerhed for den enkelte medarbejdet. En ændret fokus som er et stor plus for ergonomiske hjælpemidler så som pallemagasinet PALOMAT®.

2020-startegi bærer frugt

I 2015 blev der hos PALOMAT® udarbejdet en 2020-stategi. Formålet var at gøre de fælles mål mere synlige, og derefter systematisere de enkelte medarbejderes mål.

”Alle er tro mod den strategi, vi har lagt.  Om du arbejder med salg, konstruktion eller markedsføring, kender du målene, og vi arbejder i samlet flok for at nå dem. Fællesskabsfølelsen og målrettetheden er det, der gør vores forretning stærk”, afslutter Majbritt Svane.

Og næste år - 2017 bliver uden tvivl endnu et spændende år. Der er det nemlig 25 år siden, at den første PALOMAT® så dagens lys.

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®