Rekordhøjt deltagerantal på PALOMAT forhandlermøde

10. marts 2016

Med et deltagerantal på forhandlermødet 2016 i Frankfurt på 42 deltagere fordelt på 13 lande og 31 forhandlere, kan PALOMAT føje endnu en rekord til virksomhedens historie. Væksten skyldes nye forhandlere og fokus på networking.

Lære af hinandens succeser

Et af årets temaere var at lære af hinandens succeser og networke på tværs af lande, sprog og virksomheder. Et tema som forhandlerne selv havde efterspurgt. Fire forhandlere præsenterede hver især cases fra det virkelig liv – hvordan de arbejder med salg og markedsføring af PALOMAT.

”Vi samarbejder med nogle dygtige forhandlere, og de har alle forskellige erfaringer med i bagagen. Hvorfor ikke drage nytte af deres erfaringer og successer og udvikle os ud fra det? Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken mere end én gang”, fortæller Area Manager, Majbritt Svane. ”Forhandlerne ser frem til at møde hinanden på forhandlermøderne. Selvom at nogle af forhandlerne er fra samme land og område, kan de sagtens networke og lære af hinanden. Det er vigtigt for os, at forhandlerne går fra mødet med nye ideer til at forbedre deres forretning.”

Vækst gennem forhandlernet

Pallemagasinet PALOMAT sælges worldwide gennem forhandlernettet, som løbende udvikles som en del af virksomhedens 2020 vækstplan. Det tætte samarbejde med forhandlerne er en af årsagerne til PALOMATs succes.

”Vi er ingenting uden vores forhandlere, og samarbejdet med dem er essentielt for vores videreudvikling. Men samtidig samarbejder vi ikke med alle og enhver. Vi forventer en aktiv indsats og en tæt og åben dialog. Vi samarbejder kun med de forhandlere, som vil gøre en proaktiv indsats for at sælge og markedsføre PALOMAT. Til gengæld står vi klar med et stærkt supportteam indenfor salg, markedsføring og konstruktion,” udtaler Majbritt Svane.

En af de nye forhandlere, som deltog for første gang i forhandlermødet, var firmaet Karl H. Bartels GmbH fra Tyskland. Henrik Valentin ser tilbage på mødet med stor positivitet;

”Jeg deltog på forhandlermødet for at erfaringsudveksle, få nye ideer og ikke mindst at lære de andre forhandlere at kende. Forhandlernes cases viste mulighederne og betingelserne for de pågældende virksomheder og lande. På baggrund af forskellige snakke i løbet af mødet har jeg opnået indsigt og værdifulde kontakter. Jeg ser tilbage på et positivt møde og ser frem til det næste i 2017”.

Forhandlermødet 2017 render af stablen d. 31. januar i Nykøbing på Mors, hvor PALOMAT også kan fejre sit 25 års jubilæum.

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®