Årets forhandler øger salg med 44%

19. april 2016

Titlen som PALOMAT® forhandler 2016 gik i år til den tyske virksomhed Wolfgang Iffländer Industrietechnologien. Han blev kåret grundet hans kontinuerlige og grundige arbejde med markedsføring og ikke mindst det flotte resultat af indsatserne - en stigning i salget på 44%.

Ekstraordinær indsats giver succes

PALOMAT® har kåret årets forhandler siden 2011. Prisen går til én forhandler, der har ydet en ekstraordinær indsats ift. salg og markedsføring og samtidig har en tæt og åben dialog med den tilknyttede salgskoordinator hos PALOMAT®.

Susanne Møller Pedersen, salgskoordinator hos PALOMAT® og ansvarlig for bl.a. Tyskland er stolt over, at hendes mangeårige forhandler vandt titlen i år;

”Wolfgang har solgt PALOMAT®er i mere end 15 år. Det sidste års tid har han fået øjnene op for effekten af kontinuerlig online markedsføring i forhold til leadgenering af hele hans produktsortiment. Resultatet af hans månedlige online nyhedsbreve til hans kundedatabase er én ny forespørgsel pr. dag. Alene på baggrund af nyhedsbrevene. I forhold til sidste år er hans salg steget med 44%, og jeg oplever samtidig en større arbejdsglæde fra han i vores samarbejde. Wolfgang et godt eksempel på, at succes avler succes”.

Stolt over nyvunden titel

Der er ingen tvivl om, at der er stolthed at spore hos Wolfgang Ifflander fra Wolfgang Iffländer Industrietechnologien, da han blev kåret som PALOMAT® forhandler 2016 på årets forhandlermøde;

”Titlen er et bevis på, at mit engagement og hårde arbejde betaler sig. Det gør mig en smule stolt, at jeg som enkeltmandsvirksomhed kan sælge flere PALOMAT®er, end nogle af de store forhandlere kan. PALOMAT® er en god samarbejdspartner. De har et godt produkt, en god salgs- og teknisksupport og hjælper med forskellige salgsredskaber. Fordele som jeg kan bringe videre til mine kunder. Det er alt sammen med til, at jeg opnår en god forretning”.

PALOMAT® Forhandler 2017 kåres på næste års forhandlermøde d. 31. januar 2017, hvor PALOMAT® samtidig kan fejre sit 25 års jubilæum.

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®