Pressemeddelelse: 9 nationaliteter samlet til PALOMAT forhandlermøde

20. oktober 2016

Årets forhandlermøde samlede 24 forhandlere fra 9 forskellige lande i Nykøbing på Mors. Den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT bød på en dag med networking, produktlancering og sightseeing i det nordjyske.

Networking er et must

På mødet udveksler forhandlerne erfaringer, lærer af hinanden og networker. Visitkort bliver udvekslet, og forhandlerne skaber nye relationer på tværs af både brancher og landegrænser. 

”Vi er stolte over at kunne samle så mange forhandlere på samme tid og sted. Forskellige nationaliteter danner grobund for et møde med mange forskellige inputs og måder at gøre tingene på. Programmet for næste års forhandlermøde kommer til at indeholde endnu mere networkning. Det styrker både forhandlernes og vores forretning. Uden vores forhandlere er vi ingenting”, fortæller Area Manager hos PALOMAT, Majbritt Svane.

Besøg fra Down Under

Udover forhandlere i de fleste europæiske lande har PALOMAT også forhandlere i USA og Australien. Den australske forhandler BBJ Materials Handling har taget rejsen mod nord.

”Det er mit andet besøg hos PALOMAT. Det er en god lejlighed til at tale med de andre forhandlere og se, hvordan de nye maskiner fungerer. Det er en fordel, at vi kender hinanden, selvom at vi i det daglige arbejde har mange 1000 km imellem os”, udtaler Bob van der Wild, ejer af BBJ Materials Handling.

En årlig begivenhed

Hos PALOMAT holder de forhandlermøde hvert år. Mødet i 2016 er allerede i støbeskeen. Det render af stablen d. 26. januar 2016 i Frankfurt.

”Hvert andet år holder vi forhandlermødet et centralt sted i Europe, hvor vores forhandlere nemt kan komme til med enten bil, fly eller bus. Vi er glade for vores beliggenhed på Mors. Vi får dog ofte en kommentar med på vejen fra forhandlerne om, at vi bor langt ud på landet”, afslutter Majbritt Svane med et smil på læben.

PALOMAT holder forhandlermøde på Mors igen i 2017, hvor de samtidig skal fejre deres 25 års jubilæum.

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®