NYHEDER

Pressemeddelelse: PALOMAT indgår samarbejde med STOK Emballage - 8. april. 2014
Den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT, indgår samarbejde med emballageleverandøren, STOK Emballage.

>> Læs mere om PALOMAT indgår samarbejde med STOK Emballage


Produktnyhed: PALOMAT Greenline til hånftering af 25 paller - 14. jan. 2014
Med en videreudvikling af det miljøvenlige pallemagasin fra 2011, gør PALOMAT det nu også muligt at håndtere 25 paller på en mere energivenlig og grøn måde.

>> Læs mere om produktnyheden PALOMAT Greenline til håndtering af 25 paller

Pressemeddelelse: PALOMAT produktoptimerer og øger driftssikkerheden - 12. dec. 2013
For at styrke rollen som attraktiv leverandør af pallemagasiner til integration i automatiske produktionslinjer har den Nordjyske producent PALOMAT gennemført en optimering af deres PALOMAT Inline. En optimering som har resulteret i en ny underleverandør og et mere driftssikkert pallemagasin.

>> Læs mere om PALOMAT produktoptimerer og øger driftssikkerheden 


Pressemeddelelse: PALOMAT styrker indsatsen i Australien - 8. okt. 2013
I 2012 startede den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT forhandling i Australien. Et sats da markedet og potentialet var ukendt. Men det viste sig hurtigt at være et sats til den gode side.

>> Læs mere om PALOMAT styrker indsatsen i Australien
 


Pressemeddelelse: Stor interesse for PALOMAT på HI13 - 17. sep. 2013
PALOMAT, den danske producent af pallemagasiner, deltog på årets HI messe i samarbejde med LINAK Danmark A/S. PALOMAT Greenline, blev vist frem på LINAKs stand med stor succes.

>> Læs mere om stor interesse for PALOMAT på HI13


Pressemeddelelse:
LINAK løsning imødekommer PALOMAT kundernes behov
- 19. aug. 2013
PALOMAT, der er en del af BILA koncernen, er verdens førende producent af pallemagasiner. Siden den første PALOMAT kom på markedet i 1992, er den løbende blevet videreudviklet for at kunne effektivisere og forbedre arbejdsmiljøet på arbejdspladser i hele verden. En af de seneste udviklingsprocesser er sket i samarbejde med LINAK, der har specialudviklet en løsning med elektriske lineære aktuatorer til PALOMAT. En løsning, der sikrer, at PALOMAT nu kan imødekomme alle kunders behov indenfor industriel automation.

>> Læs mere om LINAK løsning imødekommer PALOMAT kundernes behov


Pressemeddelelse: Årets PALOMAT forhandler nu kåret - 12. juli 2013
For 3. år i træk kårer den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT årets forhandler blandt 35 forhandlere world wide. I år gik prisen til Premier Pallet Systems Ltd. i England.

>> Læs mere om årets PALOMAT forhandler nu kåret


Produktnyhed: PALOMAT Inline håndterer nu 4x1/4-plastpaller - 18. feb. 2013
Producenten af pallemagasiner, PALOMAT har udviklet en ny model af deres PALOMAT Inline – til automatisk stabling og nedstabling af tomme paller i automatiske anlæg. Med den nye model er det nu muligt at håndtere 4 x ¼-plastpaller samtidig.

>> Læs mere om PALOMAT Inline håndtere nu 4x1/4-plastpaller


Pressemeddelelse: PALOMAT vinder pris i Australien - 11. dec. 2012
For første gang har den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT fået fremvist sit pallemagasin på en messe udenfor Europas grænser – nemlig på Materials Handling i Sydney, Australien i oktober 2012. Og med stor succes. Det resulterede nemlig i en fornem pris samt første ordre fra én australsk kunde.

>> Læs mere om PALOMAT vinder pris i Australien


Pressemeddelelse: PALOMAT bakker op om "Fuld Skrue" kampagnen - 6. dec. 2012
Metal- og Maskinindustrien der er en del af Dansk Industri sætter ekstra fokus på branchens produktivitet. I den forbindelse har Metal- og Maskinindustrien lanceret en kampagne, der løber til udgangen af 2013. Kampagnen bærer titlen ”Fuld Skrue” og har til formål at inspirere virksomheder til at styrke produktionen i Danmark gennem en intensiveret produktivitetsindsats. Producenten af pallemagasiner, PALOMAT bakker op om kampagnen.

>> Læs mere om PALOMAT bakker op om "Fuld Skrue" kampagnen


Pressemeddelelse: 20 år med PALOMAT - 23. okt. 2012
I år kan den danske producent af pallemagasiner PALOMAT fejre 20 års jubilæum. To årtier hvor bl.a. produktudvikling, markedsudvikling og nye vækststrategier har været på dagsordenen – ikke mindst krisen i 2008 har været en afgørende faktor for, hvor producenten er i dag.

>> Læs mere om 20 år med PALOMAT


Pressemeddelelse:
PALOMAT gør pallehåndtering i frostmiljøer mulig -
20. sep. 2012
I september 2011 blev produktnyheden, PALOMAT Greenline lanceret – et pallemagasin til automatisk stabling og nedstabling af tomme paller - hvis eneste drivkraft er el, 230 V. En videreudvikling har betydet, at pallehåndtering i frostmiljøer nu også er en mulighed.

>>
Læs mere om PALOMAT gør pallehåndtering i frostmiljøer mulig


Artikel: Jan købte den første PALOMAT - 14. juli 2012
PALOMATs direktør, Majbritt Svane og Jan Lynge Nielsen mødtes og fik en sludder om de første 20 år med maskinen, der håndterer paller.

>> Læse artiklen: Jan købte den første PALOMAT


Pressemeddelelse:
PALOMAT gør det nemmere for maskinbyggerne -
28. juni 2012
Med nyt og brugervenligt produktmateriale over vort pallemagasin PALOMAT Inline, effektiviseres dit daglige arbejde med integration af PALOMAT Inline i dine projekter – hvad enten din rolle er konstruktør, sælger, projektleder etc.

>> Læs mere om PALOMAT gør det nemmere for maskinbyggerne
 


 

Pressemeddelelse:
Detailbranchen har taget godt imod PALOMAT Greenline -
25. april 2012
Den Nordjyske producent af pallemagasiner til håndtering af tomme paller i gulvniveau har stor succes med det nyudviklede ”grønne” og mere miljøvenligepallemagasin, PALOMAT Greenline.

>> Læs mere om Detailbranchen har taget godt imod PALOMAT Greenline


Pressemeddelelse: PALOMAT ruster sig til nye markeder - 5. marts 2012
Indenfor det sidste ½ år har den nordjyske producent af pallemagasiner PALOMAT oplevet øget efterspørgsel fra nye markeder – og ikke blot fra Europa.

>>
Læs mere om PALOMAT ruster sig til nye markeder
 


Artikel: PALOMAT reder op til Jysk - PackMarkedet, 24. feb. 2012
Hos boligindretningsgiganten Jysk arbejdes der seriøst med at øge effektiviteten og at optimere arbejdsmiljøet - og takket være en ny palleautomat er det lykkedes helt at undgå manuel pallehåndtering.

>> Læs artikel: PALOMAT reder op for Jysk  


Pressemeddelelse: Rekordordre til PALOMAT - 1. feb. 2012
Den Nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT har haft en positiv start på regnskabsåret. Forhandlernes aktive indsats spiller her en stor rolle, som bl.a. har resulteret i den største ordre i PALOMATs historie - 17 PALOMATer til Procter & Gambel.

>>
Læs mere om rekordordre til PALOMAT
 


Pressemeddelelse:
Jysk og PALOMAT samarbejder om arbejdsmiljøet -
17. jan. 2012
Hos JYSK arbejdes der seriøst og målrettet med at optimere arbejdsmiljøet – samtidig med at der er konstant fokus på at øge effektiviteten. Når arbejdsmiljøet skal optimeres for at udgå manuel pallehåndtering, samarbejdes der med den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT.

>> Læs mere om samarbejdet mellem Jysk og PALOMAT 


Pressemeddelelse: Rekord på rekord hos PALOMAT - 25. nov. 2011 
Udover at kunne fejre en historisk vækst i regnskabsåret der sluttede ultimo sep. kan den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT nu notere en historisk salgsrekord i uge 46 på CVet.

>>
Læs mere om rekord på rekord hos PALOMAT

 


Pressemeddelelse: Historisk vækst hos PALOMAT - 25. okt. 2011
Den nordjyske producent af pallemagasinet PALOMAT har ved dette års regnskabsaf-slutning d. 30.09.2011 opnået et salgsresultat over alt forventning – en vækst på 31 % i forhold til sidste års salg.

>> Læs mere om historisk vækst hos PALOMAT 


Artikel: PALOMATen har fået et ansigtsløft - Morsø Folkeblad, 7. sep. 2011
PALOMAT har indført nyt koncept for forhandler-korpset. 33 PALOMAT-forhandlere fra hele Europa var i går samlet til VIP-dag hos Bila.

>> Læs artikel: PALOMAT har fået et ansigtsløft  


Produktnyhed: PALOMAT Greenline ser dagens lys - 6. sep. 2011
I dag løfter vi sløret for vor nyudviklede "grønne" PALOMAT Stand Alone, PALOMAT Greenline. Som den eneste i vort sortiment fungerer PALOMAT Greenline udelukkende vha. el - 230V.

>> Læs mere om den nyudviklede PALOMAT Greenline 


Produktnyhed: Facelift af Stand Alone sortiment - Sep. 2011
For at imødekomme vore kunders ønsker samt de nye CE-regler har vi gennemført en facelift af vort PALOMAT Stand Alone sortiment. Faceliften betyder, at vi nu kan tilbyde vore kunder flere variationer i standard sortimentet uden merpris - i samme høje kvalitet men med en højere grad af brugervenlighed og sikkerhed.

>> Læs mere om facelift af PALOMAT Stand Alone sortimentet.  


Produktnyhed: ”Double up” på work flowet med PALOMAT - Maj 2011
PALOMAT har med udgangspunkt i en forespørgsel fra en fransk forhandler udviklet en "Double up" PALOMAT Flexomatic, der kan håndtere to pallestakke af hver 15 europaller. Én pallestak mere end hvad der er standard.

>> Læs mere om "Double up" PALOMAT Flexomatic for 2x15 europaller


Artikel: PALOMAT gav krisen baghjul - Morsø Folkeblad, 26. januar 2011
Telefonerne tav fra den dag i 2008, den økonomiske krise startede. Alligevel er det lykkes at skabe voldsom fremgang...

>>
Læs artikel: PALOMAT gav krisen baghjul